Kompanija Rosenbauer je osnovana davne 1866 godine i od tada je karakteriše stalan rast i internacionalni razvoj.

Rosenbauer grupa danas spada u najveće svetske proizvođače vatrogasnih vozila (svih tipova) i vatrogasne opreme, a proizvodni program široke palete proizvoda ispunjava kako evropske tako i američke stanadarde vezane za ovu oblast. 

Rosenbauer kao internacionalna grupa (Rosenbauer International AG - RBI) ima najaču prodajnu i distributivnu organizaciju za mobilnu vatrogasnu zaštitu. Prodajno servisna mreža je stalno prisutna u više od 100 zemalja u svetu i stalno stoji na raspolaganju profesionalnim, dobrovoljnim, industrijskim i aerodrumskim vatrogasnim brigadama.

Bexing je 1996 godine potpisao ugovor sa Rosenbauer-om za ekskluzivno zastupništvo, prodaju i servis, kao i ugovor o tehničko poslovnoj saradnji izmedju ove dve firme. Bexing je ekskluzivni zastupnik za RBI grupu na teritorijama Republike Srbije, Republike Makedonije, Republike Crne Gore i Republike Srpske.

Bexing ima autorizaciju od strane RBI za korišćenje najsavremenijih vatrogasnih pumpi, bacača i svih ostalih komponenata koje RBI proizvodi u proizvodnji sopstvenih vatrogasnih vozila.

Servisni ugovor pokriva servisne intervencije na vatrogasnim vozilima, proizvodima i opremi proizvedenoj od strane RBI na svim teritorijama pokrivanja.

Kao najveće isporuke proizvoda RBI na našim tržištima  sa ponosom ističemo:

Detalje vezane za proizvodni program našeg partnera možete naći na www.rosenbauer.com,
a ukoliko imate bilo kakva pitanja i zahteve vezane za proizvode Rosenbauer-a
molimo Vas da nam se obratite kako bi vam zajedno izašli u susret.